Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Novodobý sňatkový podvodník je z Horšovského Týna

02.04.2010 17:22

Krátký milostný vztah využil 44letý muž z Horšovského Týna ke svému obohacení. Policie se domnívá, že mohl o peníze připravit i další ženy.

Inzerát v novinách dal dohromady 58letou ženu z Holýšova se 44letým mužem z Horšovského Týna, ze kterého se vyklubal podvodník.

"V lednu letošního roku se žena seznámila se 44letým můžem z Horšovského Týna. V průběhu jejich krátké známosti ji několikrát požádal o finanční půjčku. Poprvé to bylo dne o 8 tisíc korun na zaplacení daní. Další den 10 tisíc korun s tím, že předchozí vypůjčené peníze ztratil. Všechny takto získané peníze přitompoužil pro vlastní potřebu," informovala mluvčí domažlické policie Vladislava Čejková a pokračovala: "Dále si od ženy půjčil její osobní automobil, ze kterého odcizil čtyři plastové poklice na kola. Ty si umístil na svoje vozidlo, ale poté, co žena případ nahlásila na Policii ČR, jí je vrátil."

Holýšovští policisté, kteří už muži sdělili podezření z přečinu podvodu, se domnívají, že takto mohl oklamat a využít i další ženy. "Pokud byly některé ženy tímto povedeným nápadníkem podvedeny stejným způsobem, nechť se přihlásí na Policii ČR," vyzvala Čejková s tím, že muži hrozí až dva roky odnětí svobody.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT