Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Debakl! Viktorku smetl Jablonec jasnou převahou i střelbou

24.09.2018 19:56     24.09.2018 20:17

Fotbalová Viktorka doslova propadla na hřišti Jablonce, když v dohrávce 9. kola naší nejvyšší soutěže prohrála 0:3. Celé utkání bylo v režii domácích.

i5094

Dohrávka 9. kola FORTUNA:LIGY přineslo hodně studenou sprchu pro fotbalisty plzeňské Viktorky. Na hřišti Jablonce nedokázali soupeři čelit a nakonec se museli rozloučit s tříbrankovou porážkou.

Už první poločas byl jasně v režii domácích. Hned dvakrát se o to postaral Michal Trávník. Poprvé pokořil branku Plzně v 27. minutě a hned následně v 39. minutě. Viktorka se na odpověď nezmohla a navíc Jablonec skutečně hru opanoval. 

Ani druhý poločas nepřinesl změnu ve prospěch svěřenců trenéra Vrby. Spíš naopak. V 56. minutě zvýšil na 3:0 Chramosta, který už byl i u prvního gólu. V podstatě do první šance se viktoriáni dostali v 67. minutě, kdy si Kovařík našel Chorého a poslal mu přihrávku. Střela ovšem mířila přímo doprostřed brány. Viktorka tak jasně propadla a zůstává v tabulce třetí za Spartou.

9. kolo FORTUNA:LIGY: FK Jablonec - FC Viktoria Plzeň 3:0 (2:0, 1:0)

Branky: 27. Trávník (Chramosta), 39. Trávník (Masopust), 56. Chramosta (Trávník)

FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Lischka, Matěj Hanousek – Hübschman (C) – Masopust, Trávník, Považanec, Jovović – Chramosta. 

Náhradníci: Hanuš – R. Acosta, Břečka, D. Ikaunieks, Janković, V. Kubista, Pleštil.

FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Pernica, R. Hubník (C), Limberský – Hořava, Hrošovský – J. Kopic, D. Kolář (46. Al. Čermák), J. Kovařík – Krmenčík. 

Náhradníci: A. Hruška – M. Havel, Ekpai, Al. Čermák, Hejda, Chorý, M. Petržela.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT