Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Policisté se během léta zaměřili i na vodáky na Klatovsku - FOTO

30.08.2020 12:19

Vodáci na Klatovsku byli letos v létě pod dohledem policistů. Policie kontrolovala vodáky nejen na Otavě, ale i vodácká tábořiště a autokempy.

vodaci2
vodACIvodaci2vodaci4

"V průběhu letních měsíců se mohli vodáci setkat s policisty, kteří dohlíželi v blízkosti vodních toků na veřejný pořádek. Policisté se v rámci kontrolní činnosti orientovali na kontrolu vodáků, vůdců malých plavidel a zda se nedopouští přestupkového jednání," uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

Pod dohledem byla řeka Otava, ale i autokempy, a to hned několikrát v průběhu července a srpna. "Na Sušicku a Horažďovicku se policisté z obvodních oddělení zaměřili na vodní cestu konkrétně na řeku Otavu. Kontrolovali vodácká tábořiště a autokempy na teritoriu oddělení např. v Anníně, Novém Městečku, Dobršíně, Sušici, Horažďovicích, Žichovicích a Čepicích," uvádí dále policejní mluvčí.

Policisté měli pro vodáky dokonce i dárky. A to plastová ochranná pouzdra k uložení dokladů nebo mobilních telefonů a dále brožurku „Bezpečně na vodě“ s různými upozorněními při pohybu na vodních tocích.

foto: PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte