Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Líbí se vám tropické teploty? Moc si nezvykejte

11.06.2010 9:11

Pokud jste si na tropické teploty zvykli, moc se netěšte. Už od soboty se zase vrátí na normální. Tento týden byl podle meteorologů výjimkou.

Pokud se vám teploty tohoto týdne zalíbily, neradujte se předčasně. Podle meteorologů se od soboty zase ochladí. Alespoň dnes si ještě užijte tropické teploty až 33 stupňů.

O víkendu se ´ochladí ´ na 28 stupňů, v neděli 13. června až na 23 stupňů. Obloha se postupně zatáhne a můžeme čekat i nějaký ten déšť nebo lokální přeháňky. Ale pozor, teploty budou padat dolů i dál. V následujícícm týdnu spadnou až k 21 stupňům. Alespoň velké bouřky hrozit nebudou.

Velké změny budou v ranních teplotách. Podle Meteopressu se v poslední dekádě dá čekat pokles na 8 stupňů! S blížícím se koncem měsíce však bude docházet k postupnému ubývání oblačnosti a také srážky už se objeví jen místy. Rtuť teploměru se přes den zastaví na 21 až 27 stupních Celsia.

Žádné dobré zprávy pro nás odborníci nemají ani na první červencovou dekádu. Zataženo, oblačnost a přeháňky nebo déšť. Teploty se očekávají 21 - 25 stupňů. Bude vůbec nějaké léto?

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT