Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Na Rychtářce se křtilo. Nechyběl ani dar do aukce Kopeme pro Čišu - FOTKY

03.12.2015 14:27

Plzeňský cyklista Romna Kreuziger pokřtil kalendář Czech Mix Teamu pro rok 2016, zároveň daroval dres do aukce Kopeme pro Čišu. Známý fotbalista na akci nechyběl.

FOTO_Patrik Pátek (3)
FOTO_Patrik Pátek (3)FOTO_Patrik Pátek (1)FOTO_Patrik Pátek (2)FOTO_Patrik Pátek (4)FOTO_Patrik Pátek (5)FOTO_Patrik Pátek (6)FOTO_Patrik Pátek (7)FOTO_Patrik Pátek (8)FOTO_Patrik Pátek (9)FOTO_Patrik Pátek (10)

Křest nového kalendáře dámského Czech Mix Teamu pro rok 2016 se nesl ve slavnostním duchu. Kalendář pokřtil známý plzeňský cyklista Roman Kreuziger. Na akci se navíc sešel s Mariánem Čišovským a předal mu dres do aukce Spolku 28. Ve speciální aukci má zatím nejvyšší nabídku známý svetr se soby Pavla Vrby.

Křtu cyklistického kalendáře Czech Mix Teamu, který proběhl v jednom z obchodů na Rychtářce, se ujal profesionální jezdec Roman Kreuziger. Z prodej kalendáře se budou v příštím roce financovat zahraniční závody našich cyklistek. Křtu se tak jasn ěnemohl ujmout nikdo povolanější. 

Na akci ovšem nechyběl ani fotbalista Marián Čišovský. Ten pro změnu převzal z rukou Romana Kreuzigera dres do známé aukce Spolku 28. Spolek vznikl v listopadu a přes aukci věcé známých osobností shání peníze pro bezbariérové bydlení Čišovského a posloužit by měly i dalším lidem se stejnou nemocé. Marián Čišovský dlouhodobě bojuje se zákeřnou Amyotrofickou laterální sklerózou. Aukce vrcholí v první polovině prosince. U některých věcí už ale aukce skončí v těchto dnech. Zatím jednu z nejvyšší nabídek, 40 tisíc, má legendární svetr se soby trenéra Pavla Vrby.

Foto: Patrik Pátek

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství