Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Fanoušci Viktorky dokázali svoji věrnost, na náměstí dorazili! MÁME FOTKY!!!

26.05.2013 22:07

Viktorka s Libercem padla. Fanoušci ale věřili do poslední chvíle. Na náměstí Republiky v Plzni jich nakonec přisly zhruba dvě stovky a fandily do samotného závěru i přes déšť a zimu!!

IMG_3591

Déšť a nakonec i slzy zklamání. Tak to vypadalo na náměstí Republiky při velkoplošné projekci utkání Viktoriánů s Libercem. První desítky fanoušků se začaly na náměstí scházet už zhruba půl hodiny před začátkem duelu. Postupně se jejich řady rozrůstaly. Byly mezi nimi manželské páry, skalní fandové i rodiny s malými dětmi. Věrnost fanoušků Viktorky se zkrátka nezapře.

Počasí projekci, kterou přichystalo rádio Kiss Proton se Sokol´s Power Voice a dalšími partnery, skutečně nepřálo. Vytrvalý déšť se snášel na náměstí v podstatě během celého utkání. Fanoušci ale ukázali svoji odvahu a vytrvalost, za kteru sklidili i pochvalu od moderátora programu. Hned ze začátku se je tak snažil rozehřát a do skandování se zapojilo celé náměstí.

"Červená!" "Modrá!" "Viktooorka!" "Plzeň!" To znělo centrem města už před začátkem zápasu a fandové si skandování několikrát zopakovali i v průběhu utkání. Počasí se sice nechtělo umoudřit, ale fanoušci vydrželi a postupně se řada z nich i z bezpečí stanu s občerstvením přesunula pod velkoplošnou obrazovku. Velká sprcha na počáteční nadšení přišla s prvním gólem, který Severočeši poslali za záda Matúše Kozáčika. "To se ještě dá,"znělo davem."Jo,jo, ještě je čas."

Během přestávky se několik prokřehlých fanoušků sice rozuteklo do okolních barů a hospod, aby se alespoň torchu ohřáli. Dlouho to ovšem nevydrželi a druhou půli utkání už sledovaly na náměstí zhruba dvě stovky lidí. Absolutní euforie zavládla, když Viktoriáni vyrovnali na 1:1. V tu chvíli se hrst fanoušků, někteří i s deštníky nad hlavami, vrhla směrem k velkoplošné obrazovce, jako by chtěla vběhnout rovnou na trávník hřiště. Ochranka měla najednou plné ruce práce. Nadšení a víra v konečné vítězství byla naprosto jasná.

"Ještě jeden!" "Ještě jeden!" Buráceli nezdolní fanoušci Viktorky. V tu chvíli nikomu nevadil déšť, ani zima a naopak většině bylo spíš horko. Mráz ze severu od Ještědu ovšem uděřil těsně před samotným koncem, když Liberec vstřelil vítěznou branku. Zklamání, smutek a u některých naštvání i skrývané slzy. Byla to prohra, která hodně zabolela. 

Pořád ale ještě není čas na poraženeckou náladu. Rozhodne se v sobotu 1.června, kdy Viktoriáni zajíždějí do Hradce Králové. A možná to tak všechno mělo být. Plzeň chce po hokejovém titulu i ten fotbalový. Snad stejně jako hokejoví indiáni přivezli titul z ledu soupeře, tak Viktorka přiveze titul z Hradce.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte