Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilec byl načapán v odstaveném vlaku

27.08.2012 12:19

Strážníci měli na plzeňském nádraží zase plné ruce práce s opilcem. Tentokrát narazili na agresivního muže, který přespával v odstaveném vlaku.

Opilec, který přespával v odstaveném vlaku, zaměstnal na plzeňském nádraží strážníky v pátek odpoledne. Opilec byl agresivní a napadal strážníky.

Opilce zaregistroval na nádraží člen ostrahy. Namol opilý muž totiž přebýval v odstaveném vagonu železniční soupravy. "Muž byl natolik opilý, že nebyl schopen vůbec jít," popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová. Nejen, že ho museli strážníci málem nést, ale muž se probíral a nabíral na agresivitě. "Při nakládání do vozidla určeného pro transport na záchytku bylo dotyčný značně agresivní, dokonce se uvolnil z bezpečnostních pásů převozního lůžka. Ve snaze se na lůžku posadit, se poranil o držák umístěný nad lůžkem," doplnila mluvčí strážníků.

Ani zranění ho však v jeho řádění nezastavilo. "Strážníci ho museli nakonec zpacifikovat pomocí hmatů a chvatů a nasazením pout," dodala ještě Pužmanová. Střízlivění na záchytce se ale opilý výtržník nevyhnul, po ošetření na chirurgii ho tam hlídka městské policie převezla.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství