Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Festival sportu pro děti Sporťáček proběhl i v Plzni - FOTKY

20.09.2015 13:09

Zajímavá akce pro děti se odehrála o víkendu v plzeňské Městské hale na Slovanech. Festival sportu pro děti s názvem Sporťáček představil celou řadu sportů. Přinášíme fotky!

FOTO Tomáš Sladký - 08
FOTO Tomáš Sladký - 01FOTO Tomáš Sladký - 02FOTO Tomáš Sladký - 03FOTO Tomáš Sladký - 04FOTO Tomáš Sladký - 05FOTO Tomáš Sladký - 06FOTO Tomáš Sladký - 07FOTO Tomáš Sladký - 08FOTO Tomáš Sladký - 09FOTO Tomáš Sladký - 10FOTO Tomáš Sladký - 11FOTO Tomáš Sladký - 12FOTO Tomáš Sladký - 13FOTO Tomáš Sladký - 14FOTO Tomáš Sladký - 15FOTO Tomáš Sladký - 16

Sporťáček je festival sportu pro děti, představuje zajímavou formou různé sportovní disciplíny. Letos zamířil také do Plzně. Konal už se v Českých Budějovicích, Zlíně, Praze a Brně.

Sporťáček se uskutečnil v sobotu 19. září v Městské hale v Plzni na Slovanech, a to hlavně ve venkovních prostorech areálu Lokomotivy. Děti i rodiče mohli poznat sporty zblízka, popovídat si s trenéry, fyzioterapeury a dalšími sportovními odborníky apod.

Kromě prezentace jednotlivých sportů byly připraveny i exhibiční vystoupení, spousta soutěží. Děti si mohly jednotlivé sporty samozřejmě vyzkoušet.

foto: Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství