Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Silnice jsou v Plzeňském kraji místy špatně sjízdné

17.02.2012 7:55

Jaký je stav silnic v pátek 17. února v Plzeňském kraji? Aktuální informace o sjízdnosti vozovek ve všech okresech a také na dálnici D5 a na Šumavě Vám přináší QAP.cz!

Plzeň Bory Schwarzova

QAP.cz Vám přináší informace o sjízdnosti vozovek v pátek 17. února v Plzeňském kraji!

Na Šumavě jsou silnice sjízdné se zvýšenou opatrností. Ujetou vrstvu sněhu kryje posyp a dohlednost je snížena vlivem srážek.

Na Domažlicku jsou silnice sjízdné se zvýšenou opatrností, sníh je rozbředlý po chemickém ošetření.

Na Klatovsku jsou silnice sjízdné se zvýšenou opatrností. Na vozovkách je ujetá vrstva sněhu krytá posypem, pozor dejte na sněžení, kvůli kterému je horší viditelnost.

Na jižním Plzeňsku leží na silnicích zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření a silnice jsou sjízdné se zvýšenou opatrností.

Na severním Plzeňsku jsou silnice sjízdné se zvýšenou opatrností, mokré po chemickém ošetření. Vlivem srážek je snížena dohlednost, pozor si dejte na sněhové přeháňky!

V Plzni jsou silnice sjízdné bez omezení, mokré po chemickém ošetření.

Na Rokycansku jsou silnice II. a III. třídy chemicky ošetřeny a zůstávají na nich zbytky rozbředlého sněhu. Sjízdné jsou se zvýšenou opatrností.

Na Tachovsku jsou silnice I. třídy sjízdné bez omezení, jsou jen mokré po chemickém ošetření, pozor dejte na déšť se sněhem! Silnice II. a III. třídy jsou sjízdné se zvýšenou opatrností, jsou na nich zbytky rozbředlého sněhu po chemickém ošetření, opět pozor na déšť se sněhem a také na sněhové jazyky!

Na dálnici D5 je vozovka poblíž Přimdy sjízdná bez omezení, mokrá po chemickém ošetření. Pozor na mrholení. U Heřmanovi Huti je sjízdná se zvýšenou opatrností, vane zde nárazový jihozápadní vítr

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství