Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Protidrogová razie v Plzni! Rozsáhlé manévry rozjela kriminálka v centru města! FOTKY!

22.09.2014 18:52     22.09.2014 19:56

Kriminálka v Plzni spolu se známým Toxi Týmem rozjela v pondělí v podvečer rozsáhlou razii zaměřenou na drogové dealery. Na Klatovské třídě byla dokonce zastavená doprava!

Razie na Klatovské_foto_krimi-plzen (5)
Razie na Klatovské_foto_krimi-plzen (1)Razie na Klatovské_foto_krimi-plzen (2)Razie na Klatovské_foto_krimi-plzen (3)Razie na Klatovské_foto_krimi-plzen (4)Razie na Klatovské_foto_krimi-plzen (5)

Velké policejní manévry se v pondělí v podvečer rozjely přímo v centru Plzně. Policie obsadila Klatovskou třídu u Masarykova náměstí a přechodně dokonce zastavila dopravu. Podle informací QAP.CZ odstartovala obří protidrogová razie.

Služební policejní auta i vozy v civilním provedení se doslova vyrojila v podvečer na Klatovské třídě v Plzni. "Vypadalo to, jako by někoho honili. Muselo tam být tak devět policejních aut, zastavili i dopravu," popsal QAPu jeden ze čtenářů, který kolem půl sedmé projížděl Klatovskou třídou. "Bylo to tam kolem krámů na Masarykáči."

Za vším stojí obří protidrogová akce, která se rozjela. Policie ale příliš sdílná není. "Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v čele s Toxi Týmem realizují rozsáhlou akci, která je zaměřená na boj s drogovou kriminalitou na území města Plzně. Bližší informace v tuto chvíli nemohu poskytnout," řekla QAPu mluvčí policie Hana Štefflová. Podle svědků se ale zásah týkal jednoho z obchodů s potravinami.

Zda byl někdo zadržený, a čeho konkrétně se akce týkala, by měla policie zveřejnit oficiálně během úterý. Podle informací QAPu odváděli policisté minimálně dvě osoby.

FOTO: krimi-plzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství