QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chcete se cítit v domě bezpečně? Vyzkoušejte aplikaci NANO dezinfekce ZDARMA

23.03.2021 10:00

Veřejná prostranství se dezinfikují často, na společné prostory v obytných domech se ale často zapomíná. Využít přitom můžete nabídky jedné aplikace NANO dezinfekce ZDARMA.

dezinfekce prostor
234dezinfekce prostor

Každý se potřebuje ve svém domě cítit bezpečně, v dnešní době to je ale velmi těžké. Ve společných prostorách bytových domů je spousta míst, kterých se dotýká většina obyvatel. Jedná se o vypínače, tlačítka výtahu, kliku vchodových dveří, zábradlí nebo zvonky.

Společnost DEZINFEKCE PLZEŇ proto poskytuje služby v zájmu ochrany veřejného zdraví. "Nabízíme ZDARMA jednu aplikaci NANO dlouhotrvající polymerové dezinfekce s účinností až 21 dní. Na oplátku chceme jediné. Vylepit si naší samolepku na nějakém viditelném místě, třeba na vstupní dveře," uvedl jednatel společnosti Matěj Kalous a vysvětlil, proč je vylepená samolepka tak důležitá.

"Lidé budou mít jistotu, že jsou až tři týdny chráněni proti nákaze covid-19. Pokud budou spokojeni s naší službou, mohou nás doporučit svým známým. Jen tak dokážeme bojovat s potencionálně nebezpečným prostředím společných prostor," dodal Matěj Kalous.

Aplikaci NANO polymerové dezinfekce lze použít prakticky ve všech částech veřejné sféry (nemocnice, kanceláře, sportovní a kulturní areály, MHD, letiště apod.), ale také v domácnostech a průmyslu. Neponičí koberce i ostatní textilie, dokonce je vhodná i na monitory a klávesnice počítačů.

Rádi byste využili služeb společnosti DEZINFEKCE PLZEŇ? Stačí kontaktovat jednatele Matěje Kalouse na telefonním čísle 732 164 354 nebo pomocí e-mailu info@dezinfekceplzen.cz.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24