QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chcete si užít vánoční nákupy? Zajeďte do Ingolstadtu

19.11.2018 15:13

Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi i velké množství vánočních nabídek. Chcete-li si vánoční nákupy užít, vyrazte do krásně nazdobené outlet vesničky v Ingolstadtu.

Xmas3
Xmas2Xmas3Xmas4Xmas5Xmas1

V bavorském Ingolstadtu ležícím mezi Norimberkem a Mnichovem žije přes 120 tisíc lidí. Většina z nich zamíří ráno do světoznámé automobilové fabriky Audi. A zdá se, že jsou to opravdoví patrioti, v ulicích Ingolstadtu téměř nevidíte jiná auta, než ty pyšnící se značkou se čtyřmi kruhy. Co takhle si ale v tomto krásném městě trochu "zašopovat"? Navíc nyní před Vánocemi v krásné vánoční atmosféře.

Outletové centrum Ingolstadt Village paří do sítě Chic Outlet Shopping. Chic Outlet Village, to je několik luxusních outletových center po celém světě. Například u Madridu, Londýna, Paříže atd.

Ingolstadt Village nabízí více než 110 značkových obchodů a butiků se zbožím za tzv. outletové ceny. Tzn. až o 60 % levněji než v ostatních obchodech. Navíc se při vašich nákupech nezavřete do velkého obchodního centra, ale projdete se na čerstvém vzduchu. Nyní v krásně nazdobené ulici, kde teď v předvánočním čase nabízí i vánoční svařák a pražené mandle.

Xmas1

Důležité informace….

  • Ingolstadt Village leží u města Ingolstadt 50 minut od Mnichova a Norimberka. Dojedete sem pohodlně autem z Plzně cca za 2,5 hodiny přes hraniční přechod Rozvadov. Parkování přímo u outletu je zcela zdarma.
  • Vzít s sebou můžete i děti, vedle restaurace Stiftl je velké venkovní dětské hřiště. V restauraci se skvěle najíte za běžné ceny, nabízejí tu bavorskou a mezinárodní kuchyni. K mání je i další restaurace s thajskou kuchyní.
  • Nákupy si můžete zpříjemnit posezením v kavárně. Např. kavárna Schubecks Crêperie & Eis nabízí několik druhů sladkých i pikantních slaných palačinek.
  • Otevřeno je denně od pondělí do soboty, a to od 10 do 20 hodin. Nakoupíte tady např. značky Bench, Billabong, Bogner, Columbia, Lacoste, Napapijri, Samsonite, Pepe Jeans, Calvin Klein, Valentino a další. Obchody jsou zaměřené především na prodej oblečení a obuvi.
  • Nákupy můžete spojit i s dalšími zážitky. Za návštěvu v Ingolstadtu určitě stojí Audi Forum s muzeem, kde se nachází i ty nejstarší skvosty německé automobilky. Prohlídka historického centra více než statisícového Ingolstadtu také stojí za to. Město nabízí i aquapark, kde si na své přijdou hlavně vaše ratolesti.
  • Kontakt: http://www.ingolstadtvillage.com/
SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24