Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Vážná nehoda v Petrovicích! Řidiče vyprostili svědci - FOTKY

14.12.2017 17:51     15.12.2017 10:22

Vážná nehoda v Petrovicích na Klatovsku zaměstnala všechny složky IZS a na místo musel lětet i vrtulník. Řidiče v bezvědomí dostali z auta svědci.

14.12.2017 (KT 17.28) DN Petrovice 3

Nehoda se odehrála ve čtvrtek v podvečer. Na místo okamžitě vyrazily složky integrovaného záchranného systému. Řidiči pomáhali z totálně zdemolovaného auta svědci.

Na místo zamířili i hasiči. "Ve čtvrtek 14. prosince 2017 v půl šesté odpoledne vyjeli hasiči z Klatov do Petrovic u Měčína k dopravní nehodě osobního auta. Řidiče v bezvědomí z vozidla vyprostili další motoristé, kteří se stali svědky nehody. Hasiči asistovali zdravotnické záchranné službě při ošetření pacienta, jeho uložení na nosítka a následně i při transportu do vrtulníku," říká mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Současně se záchrannými činnostmi hasiči zabezpečovali místo nehody a provedli protipožární opatření. Po tuto dobu byla silnice zcela uzavřena. Teprve až po odletu vrtulníku se podařilo obnovit provoz jedním jízdním pruhem. Hasiči pomohli odtahové službě vozidlo naložit a následně uklidili komunikaci od střepů a zeminy.

FOTO: HZSPK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství