Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Mrtvý muž ležel u Borského parku! Případ si převzala kriminálka

22.09.2014 9:17     22.09.2014 10:46

Nález těla mrtvého muže řeší od pondělního rána policie v Plzni. Muž bez známek života ležel na zastávce MHD na Borech. Přivolaní strážníci se snažili muže oživit. V případu je nařízená pitva!

Tragickou událost od pondělního rána vyšetřuje policie v Plzni. Na zastávce MHD na Borech ležel muž bez známek života. Přivolaní strážníci ho sice oživovali, ale lékař následně už jen konstatoval smrt. Příčiny úmrtí muže by měly být jasné po nařízené pitvě.

Tělo muže se našlo v brzkých ranních hodinách v pondělí. "Krátce po půl páté ráno ho našla hlídka městské policie na základě přijatého oznámení ležet na jedné ze zastávek. Muž nereagoval na žádné podněty a přes ztuhlost v tváři nešlo muži otevřít víčko oka," popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Strážníci se okamžitě pustili do boje o život muže. "Hlídka zahájila resuscitaci muže, ve které pokračovala až do příjezdu záchranářů. Lékař posléze na místě konstatoval smrt," dodává mluvčí městské policie.

Případ si následně převzala policie. "Tělo muže bylo nalazeno u točny tramvají u Borského parku. Lékař na místě předběžně vyloučil cizí zavinění. V případu byla nařízená pitva. Totožnost muže je zatím neznámá," dodala k případu mluvčí policie Hana Štefflová.

Podle informací QAPu se mělo jednat o bezdomovce a nejspíš zemřel po vdechnutí zvratků.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství