Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Policie evakuovala soudy v Plzni. Anonym nahlásil bombu

07.05.2024 15:42

V úterý 7. května proběhly policejní manévry v Plzni. Anonym nahlásil bombu v budově soudu.

evakuace

"V Plzni dochází k evakuaci osob z budov dvou okresních soudů a budovy krajského soudu, a to z důvodu přijatého oznámení o možném uložení nástražného výbušného systému. Uzavíráme i přilehlé ulice a čeká nás prohlídka prostor," informovala policie na síti X v úterý odpoledne.

Uzavřeny byly i některé ulice v Plzni. "V souvislosti s evakuací budov došlo i k uzavření některých plzeňských ulic. Dopravní omezení se týká ulic Edvarda Beneše, Stehlíkova, Nádražní, Šumavská, Klicperova a Veleslavínova," upřesnila mluvčí policie Iva Vršecká.

Policisté prohledali budovy, nástražný systém nebyl nalezen. "Bezpečnostní opatření jsme ukončili, ani v jedné z budov soudů nebyl nalezen nástražný výbušný systém nebo jiný jemu připomínající předmět. Plzeňští kriminalisté se nyní budou případem zabývat jako šířením poplašné zprávy a budou pracovat na zjištění totožnosti oznamovatele," oznámila policie před 16. hodinou.

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT