Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Řidič se vyhýbal protijedoucímu autu, narazil do stromu!

06.09.2016 10:19

Policie hledá svědky nehody, při níž mělo zatím neznámé protijedoucí auto ohrozit řidiče, který následně skončil se svým vozem mimo silnici. Byli jste svědky nehody? Ozvěte se!

11.2.2016 DN Poběžovice (2)

K nehodě došlo 24. srpna na silnici mezi obcí Pasečnice a Havlovice. Policisté se obrací na případné svědky s žádostí o pomoc. Nehoda totiž stále není dořešená.

"Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo dne 24. srpna 2016 v 20:08 hodin na silnici III. třídy č. 19367 mezi obcemi Pasečnice a Havlovice. Řidič osobního automobilu tovární značky Audi A8 jedoucí od Pasečnice na Havlovice se na přímém úseku pozemní komunikace údajně míjel s neznámý osobním vozidlem, které řídil dosud neznámý řidič a které mělo vjet do protisměru," popisuje mluvčí policie Dagmar Brožová s tím, že řidič Audi strhl řízení a vyjel mimo silnici, kde narazil do stromu.

Veškeré informace teď policie shromažďuje a shání další svědectví. Lidé se mohou obrátit jak na dopravní inspektorát, tak i na tísňovou linku. "Svědci výše popsané události, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT