Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Hledá se pachatel loupežného přepadení v baru v Plzni!

14.03.2012 12:16

Pachatele loupežného přepadení, ke kterému došlo v noci na středu v Husově ulici v Plzni, hledají policisté. Poznáte ho na fotografiích z kamery, kde byl zaznamenán?

K přepadení baru v Husově ulici v Plzni došlo v noci na středu 14. března. Policisté žádají veřejnost o pomoc v pátrání po lapkovi. Poznáte ho na fotkách?

K přepadení došlo v ranních hodinách. "K barovému pultu přistoupil muž, který předtím uvnitř provozovny hrál na výherních automatech, a u obsluhy si objednal pivo. Když obdržel požadovaný nápoj, vzal láhev do ruky a udeřil s ní 35letého barmana do hlavy," popsala přepadení policejní mluvčí Simona Čejková s tím, že útok tím ale neskončil. "Poté vběhl do prostoru za bar, kde ve fyzickém útoku pokračoval. Když barmana zpacifikoval, odcizil ze zásuvky peněženku s finanční hotovostí a utekl Husovou ulicí směrem ke Klatovské třídě," dodala.

Zaměstnanec baru popsal pachatele jako muže ve věku kolem 30 let, vysokého asi 175 centimetrů, střední postavy, světlé pleti a s černými vlasy. "Na sobě měl modrou pravděpodobně džínovou košili a tmavou bundu se světlým pruhem na rukávech a vodorovně přes prsa a záda," popsala Čejková pachatele.

Barman skončil v péči lékařů.

Policisté žádají všechny, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace vedoucí k dopadení pachatele nebo poznali muže na fotografii, aby zavolali na tísňovou linku 158. Policisté za pomoc děkují.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte