Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Před víkendem bude opět sněžit

05.01.2011 9:21

Jaké bude počasí ve druhé polovině týdne? Dočkám se mrazu i sluníčka a také další sněhové nadílky. S tou můžete počítat už od čtvrtka 6. ledna.

DSCF0910

Až -11°C by mělo být ve čtvrtek 6. ledna v Plzeňském kraji. V předpovědi počasí QAPu.cz se dále dozvíte, že teploty budou v následujících dnech kolísat a od čtvrtka se dočkáme další sněhové nadílky.

Ve středu 5. ledna bude obloha nejprve zatažená, v odpoledních hodinách už ale sluníčko trošku ´vykoukne´. Teploty se budou pohybovat od -7 do -10°C.

Ve čtvrtek 6. ledna se teploty budou v Plzeňském kraji pohybovat od -1 do -11°C a odpoledne začne sněžit. Sněžení neustane ani večer a meteorologové varují před většími sněhovými srážkami.

V pátek 7. ledna se oteplí. Rtuť teploměru by se měla dostat až na 3°C, v nejchladnější okamžiky dne bude na -1°C. Pokračovat bude sněžení.

Tepleji by pak mělo být i o víkendu, na sobotu 8. ledna slibují meteorologové teploty od 1 do 4°C, na neděli 9. ledna pak od 0 do 3°C. V sobotu bude obloha zatažená, v neděli se můžete těšit alespoň na trošku sluníčka.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství