Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

V Plzni nechyběl na Nový rok ohňostroj - FOTKY

01.01.2024 20:39     01.01.2024 21:08

Ohňostroj je v Plzni již několik let tradičně na Nový rok. Nechyběl ani 1. ledna 2024. V centru města ho sledovaly tisíce lidí.

novorocni ohnostroj plzen foto milan janoch
novorocni ohnosrojnovorocni ohnostroj plzen foto milan janochnovorocni ohnostroj plzenohnostroj mestsky obvod plzen 3ohnostroj mo plzen 3ohnostroj mo plzen3ohnostroj mo pzen 3

Plzeňany letos čekal sedm a půl minuty dlouhý tichý novoroční ohňostroj ve stylu rockenrolu. A to za doprovodu písní The Beatles, Elvise Presleyho a The Baseballs. Ohňostroj vypukl na náměstí Republiky v 18 hodin, od 16 hodin byl připraven ještě program v podobě diskotéky pro děti.

Letos řada měst ohňostroje na Nový rok či Silvestra zrušila. A to s ohledem na tragickou prosincovou událost, střelbu na pražské univerzitě. Městský obvod Plzeň 3 se ale rozhodl ohňostroj uspořádat. „Co se stalo, je obrovská lidská tragédie, jejíž oběti jsme v Plzni veřejně uctili minutou ticha, zrušením kulturního programu na vánočních trzích a vyvěšením černých vlajek. Novoroční ohňostroj jsme se rozhodli ale nerušit,“  vyjádřil se David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Foto: Milan Janoch, MO Plzeň 3

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství