Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Při hrabání trávy našla funkční granát! Na místo musel pyrotechnik - FOTO

07.09.2016 14:42

V pořádně dramatické chvíle se změnilo běžné hrabání trávy pro nicnetušící ženu. U chodníku narazila na podezřelý předmět a okmžitě zalarmovala strážníky. Nakonec musel dorazit i pyrotechnik.

1
ViewImage.aspx1

Drama s výjezdem policejního specialisty se odehrálo v Domažlicích v ulici Kosmonautů. Nakonec se ukázalo, že tentokrát šlo skutečně o funkční granát a výjezd pyrotechnika tak rozhodně nebyl od věci.

"Policisté na tísňové lince 158 oznámení od městských policistů, že v Domažlicích v ulici Kosmonautů došlo k nálezu neznámého předmětu, pravděpodobně části munice. Na místo ihned vyjela hlídka domažlických policistů," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Předmět, který připomínal ženě hned od začátku granát, ležel přímo u chodníku. "Oznamovatelka uvedla, že hrabala suchou trávu a při této činnosti narazila na předmět připomínající granát. Policisté ihned zajistili místo nálezu a zamezili přístup nepovolaným osobám. Až do příjezdu pyrotechnika střežili s městskými strážníky místo nálezu," dodává policejní mluvčí.

Pyrotechnik nakonec v nálezu poznal funkční granát vzor 21, který zajistil a odvezl k následné likvidaci.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství