Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Zemřela zpěvačka Iveta Bartošová!

29.04.2014 12:49     29.04.2014 13:41

V 48letech v úterý dopoledne zemřela zpěvačka Iveta Bartošová. Podle všeho spáchala sebevraždu nedaleko Říčan u Prahy, kde skočila pod vlak.

zdroj: www.iveta.cz

V úterý dopoledne zemřela zpěvačka Iveta Bartošová. Podle všeho spáchala sebevraždu u Říčan u Prahy, kde skočila pod vlak. Médiím to již potvrdil také její současný manžel Josef Rychtář.

Tragická zpráva v úterý dopoledne obletěla světem showbyznysu. Na železniční trati u Říčan u Prahy spáchala sebevraždu 48letá zpěvačka Iveta Bartošová. V posledních letech byla v popředí zájmu bulvárních médií a psalo se o ní většinou ve spojení s alkoholem nebo s jejími partnery. V současné době byla někdejší česká popová legenda vdaná za Josefa Rychtáře a žili spolu v Uhříněvsi.

Iveta Bartošová oslavila 8. dubna 48 let. Pěveckou kariéru začala v roce 1983 a do povědomí veřejnosti se v počátcích své kariéry dostala především spojením se zpěvákem Petrem Sepéšim, který tragicky zahynul o dva roky později. V 9é. letech byla Iveta bartošová jednou z našich nejslavnějších zpěvaček. Několikrát se objevila také v populárních muzikálech, kde nejvíc upoutala nejspíš svým ztvárněním jedné z hlavních rolích ve slavném Draculovi.

Iveta Bartošová si také několikrát zahrála ve filmu, nejvýraznější rolí byla jedna z předních postav filmu Svatba upírů spolu s Rudolfem Hrušínským nejmladším.

FOTO: www.iveta.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT