Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pro řidiče – seniory je připraveno bezplatné školení

30.09.2013 20:57

Školení řidičů – seniorů představí změny zákona o silničním provozu i nejčastější příčiny nehod. Školení proběhne 1. října a je zdarma.

semafor

Odbor bezpečnosti a prevence kriminality Magistrátu města Plzně a Policie ČR ve spolupráci s Městským obvodem Plzeň 3 zve seniory na zajímavé jednodenní školení řidičů. To se uskuteční 1. října od 15.00 hodin v zasedacím sále v suterénu budovy ÚMO Plzeň 3 v sadech Pětatřicátníků 7,9 v Plzni.

"Senioři budou seznámeni dopravními policisty a dalšími specialisty se změnami v zákoně o silničním provozu, s nejčastějšími příčinami dopravních nehod, s problematikou řízení motorových vozidel seniory a povinnými lékařskými prohlídkami," uvedl starosta Městského obvodu Plzeň 3 Jiří Strobach.

V průběhu dvouhodinového semináře bude prostor i pro zodpovězení případných dotazů a řidiči obdrží brožurku s nejdůležitějšími změnami v silničním zákonu včetně dopravních značek.

"Zájemcům bude předána samolepka na vozidlo s označením řidič – senior. Tímto označením chceme docílit u ostatní řidičské veřejnosti větší ohleduplnosti a laskavosti vůči našim řidičům – seniorům," dodal za OBPK Magistrátu města Plzně Mgr. et. Bc. Ladislav Plochý.

Školení je zdarma a není potřeba se dopředu přihlašovat.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství