Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řádění vandala se sekerou v Nýřanech! V domě rozsekal nábytek i zdi

03.11.2015 8:02

Policisté v Nýřanech mají na stole podivný případ. Do rodinného domu vnikl zatím neznámý pachatel se sekerou a sprejem. Ničil vše kolem...

DSC_9178

K útoku na rodinný dům došlo o uplynulém víkendu. Policisté zatím prověřují všechny možné verze, především motiv šíleného řádění zatím není úplně jasný. Nicméně pachatel musel být hodně v ráži. Sekerou v domě poničil nábytek i zdi.

K útoku došlo v noci ze soboty na neděli v jednom z rodinných domů v Nýřanech. "Policisté z obvodního oddělení policie Nýřany se v současné době zabývají případem porušování domovní svobody a poškození cizí věci. K tomuto jednání došlo v době od 17:00 hodin dne 31. října do 10:15 hodin dne 1. listopadu," potvrdil mluvčí policie Jan Koželuh.

Výsledek řádění zatím neznámého vandala je poměrně dost rozsáhlý. V současné době zatím nejsou ani vyčíslené všechny škody, které za sebou nechal. "Dosud neznámý pachatel za užití násilí vnikl do rodinného domu, ve kterém následně sekerou poničil nábytek, vybavení domu a několik zdí. Dále barvou posprejoval zdi a některé vybavení domu. Tímto jednáním způsobil majiteli zatím přesně nestanovenou škodu," dodává policejní mluvčí.

Policisté se případem dál intenzivně zabývají a po pachateli pátrají. Zatím zůstává tajemstvím i motiv zběsilého ničení.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství