Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Obchodní akdemie v Plzni hostila Krajskou grafickou soutěž

24.03.2015 14:58

Obchodní akademie v Plzni na náměstí T.G. Masaryka hostila od pondělí velké klání studentů z celého kraje. Proběhla Krajská grafická soutěž. Přinášíme výsledky!

FOTO_OA Plzeň
FOTO_OA PlzeňFOTO_OA Plzeň (2)FOTO_OA Plzeň (3)FOTO_OA Plzeň (4)FOTO_OA Plzeň (5)FOTO_OA Plzeň (6)

Obchodní akademie v Plzni na náměstí T.G. Masaryka hostila od pondělí Krajskou grafickou soutěž. Studenti ze středních škol v rámci celého Plzeňského kraje se utkali v kategoriích Wordprocessing, Opis a Korektura. Svá želízka v ohni a následně i velmi úspěšné reprezentanty měla v soutěži i pořádající akademie.

Velké klání odstartovalo v pondělí 23. března a vyhlášení výsledků proběhlo v úterý odpoledne. Studenti z několika škol v Plzeňském kraji usilovali o umístění v několika kategoriích - Wordprocesing, Opis a Korektura.

"Konkurence je silná, přesto jsme obhájili umístění mezi nejlepšími. Ve Wordprocessingu, což je velmi pokročilé ovládání funkcí MS Word, získal náš student Martin Svoboda ze 3.D pěkné 5. místo. Zařadil se tak hned za tradiční mistry v této disciplíně. V disciplíně Korektura jsme naopak jednou z mála škol, které se jí úspěšně věnují. Všechny soutěžní práce splnily kritéria pro hodnocení a můžeme tedy poblahopřát žákům v pořadí Petru Svobodovi ze 3. C, Michaele Konopíkové ze 3. B, Sabině Štruncové ze 3. B a Michaele Matouškové ze 3. B," řekla Milada Peštová z Obchodní akademie.

Úspěch slavila pořádají obchodní akademie i v kategorii Opis. "V disciplíně Opis získal náš student Ho Ba Huy ze 3. A 1. místo s rychlostí 376,4 čistých úhozů za minutu. Karolína Škubalová, která je studentkou teprve druhého ročníku, se umístila na pěkném 5. místě s rychlostí 338,9 čistých úhozů za minutu," dodává Milada Peštová.

Kategorie Wordprocesing:

1. Stýblová Hana, Gymnázium Sušice
2. Tomášková Lenka, Gymnázium Sušice
3. Stolz Ondřej, SŠ informatiky a finančních služeb, Plzeň

Kategorie Opis:

1. Huy Ho Ba, Obchodní akademie nám. T. G. Masaryka, Plzeň
2. Tuzar Filip, Gymnázium a Střední odborná škola, Plasy
3. Benčeková Zuzana, VOŠ, Obch.akademie a Střed.zdravot.škola Erbenova, Domažlice

Kategorie Korektura:

1. Svoboda Petr, Obchodní akademie nám. T. G. Masaryka, Plzeň
2. Konopíková Michaela, Obchodní akademie nám. T. G. Masaryka, Plzeň
3. Štruncová Sabina, Obchodní akademie nám. T. G. Masaryka, Plzeň

FOTO: Obchodní akademie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT