Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Dopravní nehoda čtyř aut komplikuje dopravu u Makra

14.05.2024 16:05     14.05.2024 17:13

K hromadné dopravní nehodě čtyř aut došlo krátce před třetí hodinou odpolední před kruhovým objezdem u Makra.

Sanitka - ilustračka

Na místo dorazily všechny záchranné složky, průjezd místem nehody je možný se zvýšenou opatrností.

Čtyři účastníci nehody utrpěli zranění a byli transportováni do nemocnice. Jednalo se o řidiče dodávky a tři spolujedoucí osoby z vozidla Volkswagen Passat. "Záchranáři na místě ošetřili tři muže a jednu ženu. Všichni utrpěli četnější lehčí zranění a pohmožděniny a byli transportováni k dalšímu vyšetření do Fn-Lochotín a jeden muž na Fn Bory," uvedla mluvčí záchranky.

Řidič dodávky nedobrzdil své vozidlo a narazil do kolony vozidel, která se tvořila na vjezdu na kruhový objezd. "Řidič (ročník 2002) dodávky jel ve směru od obce Sulkov na obec Plzeň v levém jízdním pruhu, kde před kruhovým objezdem nestačil s vozidlem zastavit a havaroval do před ním stojícího, z důvodu kolony, osobního automobilu značky Volkswagen Passat (řidič ročník 1969), které bylo tímto odraženo na osobní vozidlo tovární značky Škoda Fabia (řidič ročník 1974) a toto dále na automobil Volvo (řidič ročník 1984), také stojící v koloně," doplnila policejní mluvčí s tím, že alkohol byl u všech řidičů dechovou zkouškou vyloučen.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT