Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Opilé dítě skončilo v nemocnici

22.03.2010 9:15

Plzeňští městští strážníci fungovali o víkendu jako odvoz na záchytku. Do nemocnice pak odvezli opilého mládence, na záchytku nemohl, není ještě dospělý.

U vchodových dveří našli v sobotu v podvečer nájemníci domu na Klatovské ulici alkoholem unaveného mladíka. "Strážníci na místě zjistili, že z dechu chlapce je cítit silně alkohol," uvedla mluvčí plzeňské městské policie Jana Pužmanová s tím, že na oslovení hlídkou mladík nereagoval a nevnímal okolí. "Bezprostředně byla proto přivolána Záchranná zdravotnická služba až do příjezdu záchranářů kontrolovali strážníci jeho životně důležité funkce. Záchranáři hocha převezli na Emergency do FN Plzeň Lochotín." Záchytku museli muži zákona vynechat, mladému vyznavači alkoholu byl totiž sotva vydán občanský průkaz. "Podle dcery nájemníka, který strážníky přivolal, bylo mladíkovi asi 15 let, děvče ho znalo ze školy. Celá záležitost nyní řeší policisté," dodala Pužmanová.

Naopak přímo na záchytnou stanici převezli strážníci 47letou Plzeňanku, která kvůli opilosti nemohla ani chodit. "U zadního vchodu jídelny na Americké ulici ji strážníci po oznámení na telefonní linku našli v neděli dopoledne. Žena silně zapáchala a neustále nesrozumitelně drmolila. Navíc byla špinavá, silně pomočená a pokálená a nebyla schopna chůze," informovala o příjemném zážitku plzeňských strážníků Pužmanová a dodala, že hlídka ji proto přímou cestou převezla na záchytku k vystřízlivění.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství