Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Z Plzně na Most nejezdí vlaky

24.05.2010 7:51

Kvůli sesuvu půdy mezi Blatnem u Jesenice a Žihlí nemohou jezdit vlaky na trase Plzeň - Most. Výluka potrvá od pondělí 24. května až do odvolání.

QAP foto

Výluka na trati Plzeň - Most začíná v pondělí 24. května a potrvá až do odvolání. Náhradní dopravu zajistí autobusy.

Náhradní autobusová doprava z důvodu narušení stability svahů a následného sesuvu půdy mezi Blatnem u Jesenice a Žihlí zavedena u rychlíků mezi Žihlí a Mostem, u osobních vlaků mezi Žihlí a Blatnem.

Co cestující čeká?

Rychlíky. Až do odvolání budou rychlíky Plzeň - Most a zpět i spěšné vlaky Sp 1990 a 1191 nahrazovat mezi Žihlí a Mostem autobusy, které pojedou dvěmi trasami:

- trasa R pojede ze stanice Žihle do Žatce, Chomutova a Mostu a opačně, zastavuje pouze Žatec, Chomutov město, Jirkov zastávka a Most.

- trasa Z pojede ze stanice Žihle do Mostu a zpět, zastavuje ve všech pravidelných zastávkách rychlíku, do stanice Most přijíždí v pozdější časové poloze oproti vlaku, naopak odjíždí dle výlukového jízdního řádu dříve, než je pravidelný odjezd vlaku.

Osobní vlaky a spěšný vlak Sp 1820 nahrazují autobusy mezi Blatnem u Jesenice a Žihle a opačně. Spěšný vlak Sp 1820 nahrazuje autobusová doprava mezi Mladoticemi a Blatnem u Jesenice, osobní vlak 7643 nahradí autobus mezi Podbořany a Žihlí. Vybrané náhradní spoje odjíždějí v odlišných časových polohách od pravidelného jízdního řádu.

Zastávky náhradní autobusové dopravy jsou umístěny: Most, Chomutov, Žatec, Žatec západ, Podbořany, Vroutek, Kryry, Petrohrad, Blatno u Jesenice, Žihle a Mladotice vždy před staniční budovou, Jirkov zastávka – na parkovišti před budovou zastávky ČD, Chomutov město – u zastávky ČD, Pastuchovice – u zastávky ČD, Potvorov – v obci Přehořov na zastávce ČSAD, Stebno – u odbočky k zastávce ČD.

Výlukový jízdní řád najdete zde

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství