Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Obránce Indiánů Jaroslav Modrý má stop na pět zápasů!

21.02.2012 14:16

Obránce HC Plzeň Jaroslav Modrý dostal od disciplinární komise Asociace profesionálních klubů ledního hokeje zákaz činnosti na pět soutěžních utkání!

Jaroslav Modrý

Disciplinární komise Asociace profesionálních klubů ledního hokeje potrestala obránce HC Plzeň 1929 Jaroslava Modrého zákazem činnosti za zákrok proti kladenskému Petru Kafkovi v zápase v neděli 19. února. Modrý si nezahraje pět soutěžních utkání.

"Nevydařené utkání s Rytíři z Kladna má nepříjemný dozvuk," informuje na svém webu klub HC Plzeň 1929 s tím, že kromě teprve druhé domácí prohry v sezóně také ztrácí na pět utkání i Jaroslava Modrého, který byl potrestán za faul v závěrečných vteřinách duelu. "Zkušený obránce tak může naskočit až ve třetím čtvrtfinálovém duelu."

V pondělí 20. února disciplinární komise APK LH ve zkráceném řízení potrestala plzeňského obránce Jaroslava Modrého nepodmíněně zákazem činnosti na pět soutěžních utkání. Za zákrok na kladenského Kafku byl Modrý už v utkání potrestán 5 minutami a stopkou do konce utkání. Po shlédnutí záběrů situace se Disciplinární komise APK LH rozhodla Modrého potrestat ještě přísněji.

"Modrý tak bude svému týmu chybět v úterní dohrávce na ledě Mladé Boleslavi, první utkání, v němž bude moct nastoupit po odpykání trestu, bude třetí zápas čtvrtfinále play-off," dodává APK LH.

Zdroj: HC Plzeň 1929, APK LH

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT