Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Stravování zaměstnanců? Nejlepším řešením je závodní stravování

27.07.2016 7:31

Chcete zajistit kvalitní stravování zaměstnancům? Objednejte si závodní stravování....žádné starosti, levné ceny a dobré jídlo. Jak takové stravování dovážené do firem a podniků funguje? Čtěte dál...

flora

Máte firmu? Chcete, aby se vaši zaměstnanci dobře a kvalitně stravovali? Nemusíte zrovna hned stavět kuchyni, jídelnu a najímat kuchařky. Řešením je dovážka obědů pro vaše zaměstnance až do vaší firmy. Jak to funguje? Ptali jsme se u jednoho z největších plzeňských dodavatelů jídla - restaurantu Flora, který má kromě vyhlášené restaurace v Brožíkově ulici na Borech i úsek závodního stravování.

„My nabízíme kvalitní hotová jídla a saláty, které rozvážíme přímo do firem, a to za velmi dostupnou cenu. Polévka a hlavní jídlo za 72,- Kč. U podniků, kde jídlo expedujeme do velkých přepravních nerez gastro nádob, účtujeme hlavní jídlo 60 korun plus 8 korun polévka. Tedy celkem 68 korun. Ceny jsou včetně DPH,“ vysvětluje Ladislav Zrna z restaurace Flora v Plzni.

Protože ne každý dnes má zájem o hotovky, nabízí Flora i výborné a zdravé saláty. "Salátů máme velký výběr, zeleninové, míchané s kuřecím masem, tuňákem, sýrem atd. Dodávány jsou také v menu boxech," uvedl dále Ladislav Zrna.

Chcete vědět víc o závodním stravování? Informujte se na čísle 377 374 226 nebo 774 110 418, více také na www.restaurantflora.cz.

foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství