Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Házenkáři, kteří pro Plzeň získali vůbec první mistrovský titul, se potkali na výročním setkání – FOTKY

11.06.2024 9:37

Vzpomínkové setkání k výročí 50 let od zisku prvního titulu mistra republiky v házené mužů se konalo v pátek 7. června v hotelu v centru Plzně. Fotograf QAPu byl u toho, přinášíme fotky ze setkání mistrů.

2024.06.07-17.37.52-065w

V sezoně 1973/74 získala Škoda Plzeň první mistrovský titul. Byla neděle 2. června, když Plzeňané zvítězili doma nad Duklou 20:16 tři kola před koncem soutěže mohli začít slavit. V mistrovském týmu byli: Říha, Rybář, Kugler, Haber, Rojík, Lhotský, Jarý, Ebrle, Tuček, R. Šulc, Krepindl, Čejka, J. Šulc, Šedivec, trenérem byl Václav Eret a vedoucím týmu Miroslav Eret.

Vzpomínkové setkání k výročí 50 let od zisku titulu mistra republiky se v pátek 7. června 2024 konalo v Hotelu Continental v Plzni. Zúčastnilo se ho mnoho vzácných hostů včetně několika házenkářů, kteří titul vybojovali.

Setkání se za město účastnil radní pro sport. „Osobně jsem přišel pozdravit a poděkovat všem přítomným účastníkům, např. i dvěma stříbrným medailistům z olympiády a mnoha házenkářským legendám. I díky nim má v Plzni házená tradici a v posledních letech i výrazné úspěchy,“ konstatoval Tomáš Morávek, radní města Plzně pro oblast podpory sportu, mládeže a tělovýchovy.

„Pravidelně pány potkávám na zápasech Talentu Plzeň a při pátečním setkání jsem jim popřál především pevné zdraví,“ prozradil Morávek.

Foto Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT