Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zásahy strážníků u autobusáku jsou "evergreenem"!

06.02.2018 11:56

Incidenty spojené alkoholem, bezdomovci i lidé v pátrání. To zaměstnává strážníky u autobusového nádraží v Plzni velmi často. Výjimkou nebyla ani jejich pondělní služba...

1_postcard

Hned dva případy spojené s Centrálním autobusovým nádražím si připsali na kontro strážníci během pondělí. Jako první byli v terénu strážníci ze stanice Územně strážní služby.

"V sítích jejich kontrol uvízla hledaná 29letá žena z Domažlic (viz foto). Místní a osobní znalost strážníkům napovídala, že po ženě pátrají policisté. To se také brzy potvrdilo, o její předání do svých rukou měli zájem muži zákona. Z toho důvodu jim byla také na místě předána k dalším úkonům," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Ve večerních hodinách pak musela další hlídka strážníků zasahovat u CAN znovu. Tentokrát kvůli opilému Slovákovi, který se motal mezi projíždějícími auty. "Vrávoral a zrovna se snažil přejít silnici na druhou stranu, přičemž vstoupil mezi projíždějící auta.  Strážník k němu proto přistoupil, podepřel ho a odvedl do bezpečí na chodník," pokračuje mluvčí strážníků. Mladý Slovák sám přiznal, že to s alkoholem přehnal. To potvrdila i dechová zkouška, která u něj prokázala víc jak 2 a půl promile. Jeho pokusy o chůzi byly naprosto marné a přišel i další pád do silnice. Rovnou od nádraží tak opilce strážníci převáželi na záchytku.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT