Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská STK odbaví denně stovky aut. Přijet můžete bez objednávky

01.12.2016 13:03

Zjistili jste, že máte propadlou technickou? Tento problém můžete mít vyřešený opravdu hodně rychle. Jaký je průběh? Ptali jsme se v Plzeňské STK na Koterovské třídě v Plzni.

nový-8
nový-3jaknasnajdete17376-detail_vjjpgnový-5nový-4nový-7nový-8nový-9

STK „My denně odbavíme 400 – 450 aut, děláme nejen osobní auta, ale i nákladní či autobusy,“ popisuje ředitel společnost Ondřej Suchý. V provozu je pěkný cvrkot, zákazníkům se tu věnují desítky zaměstnanců.

„Plzeňská STK s.r.o. je největší a nejmodernější stanice technické kontroly v České republice. Stanice má 6 linek pro osobní a 2 linky pro nákladní automobily. Zároveň disponujeme jednou z největších stanic pro měření emisí, máme celkem 10 pracovišť,“ vysvětluje ředitel Ondřej Suchý.

Nejdříve musíte vyřídit veškeré náležitosti u přijímacího okénka v hale, pak přichází na řadu emise. „Tady měříme emise. Nejprve auto musí sem, až když má změřené emise, může na technickou kontrolu," vysvětluje ředitel firmy.

V hale, kde se měří emise, je část vymezená i nákladním vozům. Firma se totiž zaměřuje také na tachografy. "Tady kontrolujeme tachografy. Vše zkontrolovat trvá zhruba hodinu a půl," uvádí jeden ze zaměstnanců.

Pro komfortní čekání zákazníků dělají v Plzeňské STK hodně. V létě můžete trávit čas venku u relaxačního jezírka nebo v altánu a kochat se pohledem na vodotrysk. Pokud vezmete děti, můžete je poslat na oplocené dětské hřiště přímo v areálu. Samozřejmostí jsou automaty na kávu a další nápoje. V zimě v prostoru čekárny můžete dokonce pozorovat ryby v obrovském akvárku. A v celém areálu mají zákazníci k dispozici WI-FI.

Plzeňská STK se teď může pyšnit i jednou novinkou. V listopadu tu vyrostla nová supermoderní myčka aut. Myčka je určena jak pro osobní, tak nákladní auta nebo autobusy.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství