Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Střední školy mají stále volná místa

01.09.2011 9:53

Nepodařilo se Vám dostat na střední školu? Některé střední školy v Plzeňském kraji stále nabízejí volná místa a přijímají studenty i během září!

Střední průmyslová škola Klatovy

Mnohým středním školám v Plzeňském kraji se před začátkem nového školního roku nepodařilo naplnit nabízené obory, a tak jsou k výběru stále volná místa.

Například Střední průmyslová škola Klatovy nabízí ještě volná místa ve třech studijních oborech s maturitní zkouškou. Vybrat si můžete obor Strojírenství, kde je 14 volných míst, obor Elektrotechnika (5 volných míst) nebo obor Ekonomika a podnikání (21 volných míst). Přihlášky školy přijímá do 30. září 2011!

Přihlášky také stále průběžně přijímá Střední škola Oselce, a to do oborů: Opravář zemědělských strojů, Mechanik opravář motorových vozidel, Truhlář, Podkovář a zemědělský kovář, Uměleckořemeslné zpracování dřeva - práce truhlářské, Uměleckořemeslné zpracování kovů - práce kovářské a zámečnické. Dále také pro pracoviště školy v Blovicích do oborů: Pracoviště Blovice: Opravářské práce, Stravovací a ubytovací služby, Potravinářská výroba, Práce ve stravování a Podnikání - dvouleté nástavbové studium.

Aktuální informace o volných místech na středních školách nabízí Krajský úřad Plzeňského kraje zde.

Foto: www.spskt.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT