Tragická dopravní nehoda u Chotíkova si vyžádala jeden život

28.04.2024 14:18

Jeden mrtvý a dvě zraněné osoby. Taková je bilance dopravní nehody, ke které došlo v neděli 28. dubna v poledne.

Sanitka - ilustračka

K tragické dopravní nehodě dvou osobních automobilů došlo na silnici II/20 před obcí Nová Hospoda u čerpací stanice Robin Oil.

Všechny složky IZS vyjely na místo, povolán byl i vrtulník LZS. "Záchranáři na místě ošetřili muže řidiče ročník 1955, který utrpěl středně těžká zranění při vědomí transportován na akutní příjem Fn-Lochotín. Žena ročník 1957 spolujezdkyně utrpěla četná vážná zranění, byla leteckou záchrannou službu transportována na Emergency Fn-Lochotín. Muž z druhého osobního automobilu utrpěl velmi těžká zranění neslučitelná se životem, lékařka záchranné služby u něj konstatovala úmrtí na místě," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Doprava byla na místě řízena kyvadlově. "Řidič ročník 1953 vozidla značky Škoda Felicia jel po silnici I/20 ve směru jízdy od Karlových Varů na Plzeň. Asi 500 metrů za odbočkou na obec Příšov vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem značky Škoda Octavia, které řídil muž ročník 1955. Řidič Felicie bohužel na místě zemřel. Jeho spolujezdkyni ( 1957 ) a řidiče Octavie si převzali do péče záchranáři . U tohoto řidiče vzhledem ke zranění nebyla na místě provedena dechová zkouška na alkohol a byl nařízen odběr krve. U zemřelého byla nařízena soudní pitva. Věc si převzali kriminalisté územního odboru Plzeň venkov," dodala policejní mluvčí.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24