Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Farmáři opět obsadí centrum Plzně. K mání už budou i dýně

23.08.2017 7:59

Léto se pomalu blíží ke svému konci a znát to bude i na dalších farmářských trzích v Plzni. Prodejci se sejdou na náměstí Republiky opět v tomto týdnu.

foto-qap-cz (11)

Na náměstí Republiky v Plzni se o nadcházejícím víkendu odehrají poslední prázdninové farmářské trhy. Prodejci otevřou své stánky opět v sobotu tradičně v 8 hodin ráno.

"Plíživě osobě dává vědět podzim, no minimálně pozdní léto, proto bude sortiment pozdně letní - zelenina (dýně, rajčata, květák, okurky, pórek, celer s natí, řepa s natí...), jablka, klasické i méně tradiční uzeniny, čerstvé pečivo, těstoviny, ryby, kuřata, králíci, mošty a dalších stovky fajnových dobrot," lákají organizátoři.

Na další trhy si pak budou muset zájemci počkat opět dva týdny. Po prázdninách se první trhy odehrají 9. září. Právě v září nicméně čeká na fanoušky farmářského sortimentu hned trojitá porce trhů. Kromě tradičních, které se odehrávají v dvoutýdenním intervalu v centru města, se stánky objeví i na nádvoří Plzeňského Prazdroje. Speciální trhy se budou konat 30. září.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT