Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Mladík spadl na nádraží ve Starém Plzenci

25.12.2011 14:04

Těsně po půlnoci v noci na neděli 25. prosince vyjížděli záchranáři, hasiči a policisté k mladíkovi do Starého Plzence. Spadl z výšky na nádraží a zranil se. Skončil na Emergency ve FN Plzeň.

policie ilustracni foto QAP

V noci na neděli 25. prosince vyjížděli záchranáři, policisté a hasiči ke zranění muže na nádraží ve Starém Plzenci. Muž spadl z náspu a zranil se, skončil v nemocnici.

K pádu 34letého muže došlo jednu hodinu po půlnoci v noci na první svátek vánoční. Muž šel po náspu u nádraží a zřejmě si chtěl zkrátit cestu ke kolejišti místem, kudy denně chodí za stejným účelem nemálo Staroplzeneckých. "Muž chtěl zřejmě sejít dolů, ale upadl," popisuje policejní mluvčí Simona Čejková s tím, že na místo musela přijet i sanitka. "Muž byl bezprostředně po ošetření lékařem transportován na Emergency FN Plzeň," uvedl za záchranáře Michal Šebek. Podle něj však už v neděli je muž mimo ohrožení života. "Naštěstí utrpěl pouze lehčí až středně závažná zranění," dodal Šebek.

Místo,kudy procházel 34letý muž, je oblíbeným prostorem ke zkracování cesty. A nejeden člověk si už zde minimálně natloukl či pochroumal nějakou končetinu. Buďte opatrní a raději vyjděte včas, nezkracujte si cestu, abyste ušetřili minutu a pár metrů.... Vánoce nebo Silvestr v nemocnici nejsou příjemným zážitkem!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT