Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie prověřuje spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a pátrá po osobách na fotografiích

05.12.2023 12:11

K incidentu došlo na plzeňské Doubravce v září tohoto roku. Policie dnes zveřejnila fotografie, které by mohly v řešení případu pomoci. Poznáte osoby na fotografiích? Kontaktujte Policii České republiky.

Loupež Doubravka_1223_PČR (3)
Loupež Doubravka_1223_PČR (3)Loupež Doubravka_1223_PČR (1)Loupež Doubravka_1223_PČR (2)Loupež Doubravka_1223_PČR (4)

Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, ke kterému došlo 25. září 2023 kolem poledne před jedním z barů v Masarykově ulici v Plzni.

„Podle dosud zjištěných skutečností tři dosud neustanovení pachatelé fyzicky napadli poškozeného a následně mu odcizili mobilní telefon a osobní doklady,“ uvedla Michaela Raindlová, mluvčí policie.

Policisté se případem zabývají a v rámci jeho objasňování získali fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceny osoby důležité pro trestní řízení.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Foto PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství