Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Před soudem zazněla šokující výpověď dívky, kterou chtěla otrávit matka

10.03.2011 7:10

Matka z Nejdku na Karlovarsku, která se pokusila otrávit svou cerku nemrznoucí směsí, stojí před soudem v Plzni. Tam zazněla šokující výpověď dívenky, která vyprávěla, jak ji matka otrávila a ještě se u toho smála.

Krkavčí matka, která se pokusila otrávit svou dcerku nemrznoucí směsí, stanula před soudem v Plzni. Svou výpovědí tady ale šokovala právě otrávená dcerka.

Před soudem šokovala holčička výpovědí, že matka jí dala nypít čaje, který byl ošklivý, ale nic jiného jí dát nechtěla. Pak když bylo dívence špatně se jí smála. Holčička dokonce u soudu poznala lahev od Fridexu, která jí byla ukázána. Potvrdila, že stejnou měli doma ve skřínce vedle sušenek.

Matka u dceřiny promítané výpovědi u soudu nebyla, pravděpodobně se bála pohlédnout na dcerku, kterou skoro zabila. V ten den vypovídal i její bývalý manžel, který tvrdil, že i jeho se pokusila otrávit.

Obžalované ženě hrozí za pokus vraždy až 20 let nebo dokonce výjimečný trest.

Více o případu čtěte v článku Dívenka otrávená nemrznoucí směsí je mimo ohrožení života.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT