Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič, který zavinil srážku tří aut u Chotěšova z místa nehody utekl - FOTKY

18.09.2023 13:09     19.09.2023 10:24

V pondělí 18. září došlo v dopoledních hodinách k dopravní nehodě. Na místo byl vyslán vrtulník. Dle informací, které poskytla policie, viník z místa nehody utekl.

3OA_Chotěšov_0923_HZSPK (4)
3OA_Chotěšov_0923_HZSPK (4)3OA_Chotěšov_0923_HZSPK (2)3OA_Chotěšov_0923_HZSPK (1)3OA_Chotěšov_0923_HZSPK (3)

Mezi Chotěšovem a Stodem se v 10:55 střetla tři osobní vozidla. Na místo okamžitě vyrazily všechny záchranné složky. Nehoda si naštěstí vyžádala pouze lehčí zranění.

„Na místě zasahovala letecká záchranná služba, záchranáři si převzali do péče muže ročník 1982, který i přes závažný mechanizmus nehody utrpěl lehčí zranění. Transportován k dalšímu ošetření na akutní příjem Fn-Lochotín,“ uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

AKTUALIZACE:

Neznámý řidič jel s vozidlem VW Sharan, který je veden v našich evidencich v pátrání, od Chotěšova a při průjezdu pravotočivé zatáčky řidič nezvládl řízení, kdy s vozidlem přejel do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím vozidlem VW Sharan modré barvy (řidič 1982) a dále ještě s protijedoucím vozidlem Mazda," popsala nehodu Eva Červenková, mluvčí policie.

Vlivem střetu vozidel skončil řidič (1982) s vozidlem Mazda v silničním příkopu na střeše a při nehodě utrpěl zranění a byl převezen k lékařskému ošetření. Dechové zkoušky byly u řidičů negativní.

„Viník dopravní nehody řidič VW Sharan stříbrné barvy po střetu skončil s vozidlem v přilehlém poli a po nehodě z místa utekl směrem na Chotěšov. Mělo by se jednat o muže středního věku, štíhlé postavy, světlých vlasů a na sobě měl červené triko," uvedla Eva Červenková, mluvčí policie.

V případě poznatku k osobě viníka dopravní nehody kontaktujte dopravní inspektorát územního odboru Plzeň venkov, kteří se zabývají šetřením dopravní nehody.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství