Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Hokejbalisté HBC Plzeň dostali na Kladně 8 gólů

16.09.2012 21:05

 Druhý zápas venkovní série sehráli v neděli 16. září hokejbalisté Plzně. Na hřišti Kladna se jim však vůbec nedařilo. Kladno ovládlo zápas jasně 8:2.

Hokejbalistům HBC Plzeň se ve druhém zápase venkovní série nedařilo. Kladnu podlehli 8:2.

Brankový účet zápasu otevřel už ve 2. minutě Tomáš Kudela. Prvním návštěvníkem trestné lavice byl plzeňský Malý. Další pasáž první třetiny moc zajímavých akcí nepřinesla. Až ve 12.minutě z ničeho nic zase udeřili domácí. Kouba poslal přihrávku k bližší tyči, kde byl Vladimír Protiva úplně sám, míček z první poslal za Semeru. Štěpaník se dostal do souboje se Semerou, ten proti němu vyběhl, aby zamezil gólu. A domácí útočník letecky přepadl přes hostujícího gólmana. Vypadalo to hodně efektně, jako z akčního filmu. Nic na skóre první třetiny nezměnila ani závěrečná přesilovka Plzně.

Na začátku druhé třetiny předvedl hezkou sólo akci Daniel Hnízdil, který překonal Ulče, který po první třetině nahradil v plzeňské brance Semeru. Pak se skvělou kombinací připomněli hosté z Plzně, ale nedali, a tak přišel trest. Z brejku zvýšil na 4:0 Jan Příhoda. Po sérii čtyř vyloučení se dokázali prosadit také hosté. Na 1:4 snížil Ondřej Benedikt. Ještě blíže obratu v zápase přiblížil Plzeň o minutu později Groňka. Další možnost se ještě více vrátit do zápasu měli plzeňští ve dvou přesilovkách, které jim domácí hráči nabídli svými fauly.

Ve 34. minutě byl po druhé vyloučen Malý. A Kladno trestalo. Jan Příhoda dostal přihrávku od Štěpánika na modrou čáru a domácí forvard pak propálil vše, co mu stálo v cestě. Také další faul dokázalo Kladno potrestat. Daniel Hnízdil krásně clonil před Ulčem, nejlépe se zorientoval a doklepl míček do branky poté, co vypálil hezky Štěpaník. Kladno si poté zápas začalo užívat a přišli další góly. Nejprve skóroval Štěpáník a poté na konečných 8:2 upravil skóre Jan Příhoda, který zkompletoval hattrick.

29. září zajíždí hokejbalisté na hřiště Karviné.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství