Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Během děkovačky okradli herce Divadelního léta! Škoda je 25 tisíc

03.07.2014 13:58     03.07.2014 14:44

Naprosto neuvěřitelnou drzost předvedl zatím neznámý zloděj ve středu večer na náměstí Republiky. Při závěrečné děkovačce představení Lhář vnikl do odemčené šatny herců a obral je o telefony, peníze i doklady!
 

Dalo by se říct, že hned několik stovek nepřímých svědků si vytvořil zloděj, který ve středu večer zaútočil na šatnu herců Divadelního léta pod plzeňským nebem. Do šatny herců vnikl ve chvíli, kdy hercům aplaudovaly stovky diváků. Policie po pachateli pátrá.

Skutečně až neuvěřitelnou drzost předvedl zloděj, který se ve středu v noci rozhodl obrat herce Divadelního léta. V době, kdy probíhala děkovačka, vnikl do šatny ze strany od katedrály svatého Bartoloměje. "Je to tak, stalo se to během děkovačky. Tři herci přišli o telefony, doklady, peníze," potvrdila QAPu ředitelka festivalu Marcela Mašínová.

Organizátoři festivalu vše ohlásili policii, zároveň se ale obrací i na své fanoušky a především diváky, kteří byli na středečním představení. "Jestli jste včera byli na představení, možná jste si někoho všimli, dejte nám případně vědět. Třeba to pomůže...," píší na na svém facebookovém profilu.

Pokud někdo něco viděl, nebo se mu zdálo nějaké chování podivné, může se podle ředitelky Divadelního léta obrátit s informacemi právě na Facebook Divadelního léta

Policie po pachateli pátrá. Škoda je odhadnutá na 25 tisíc...

Případ už policie vyšetřuje a po pachateli pátrá. "Oznámení na linku 158 jsme přijali včera ve 23:15. Došlo k odcizení telefonů, platebních karet a dokladů z neuzamčené a nezajištěné stavební buňky, která slouží jako šatna účinkujících kulturní akce. Podle šetření došlo k vniknutí do buńky neznámým pachatelem mezi 23:00 a 23:15," dodala poměrně důležité časové upřesnění mluvčí policie Hana Štefflová. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství