Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pilsen Queen Tribute Band rozehřáli publikum na nádvoří pivovaru

19.08.2011 8:59

Ve čtvrtek 18. srpna proběhlo předposlední Léta v Prazdroji. Nádvoří pivovaru si užívalo legendární hity v podání Pilsen Queen Tribute Band. QAP byl u toho.

Pilsen Queen Tribute Band 016
Pilsen Queen Tribute Band 035Pilsen Queen Tribute Band 001Pilsen Queen Tribute Band 003Pilsen Queen Tribute Band 004Pilsen Queen Tribute Band 005Pilsen Queen Tribute Band 006Pilsen Queen Tribute Band 007Pilsen Queen Tribute Band 009Pilsen Queen Tribute Band 011Pilsen Queen Tribute Band 012Pilsen Queen Tribute Band 013Pilsen Queen Tribute Band 014Pilsen Queen Tribute Band 015Pilsen Queen Tribute Band 016Pilsen Queen Tribute Band 017Pilsen Queen Tribute Band 018Pilsen Queen Tribute Band 019Pilsen Queen Tribute Band 020Pilsen Queen Tribute Band 021Pilsen Queen Tribute Band 022Pilsen Queen Tribute Band 023Pilsen Queen Tribute Band 025Pilsen Queen Tribute Band 026Pilsen Queen Tribute Band 028Pilsen Queen Tribute Band 029Pilsen Queen Tribute Band 032

Pilsen QUeen Tribute Band rozehřáli a roztančili ve čtvrtek 18. srpna nádvoří pivovaru, kde se odehrálo předposlední Léto v Prazdroji. Koncert byl skvělý, užívali si ho diváci i muzikanti. QAP byl u toho.

Předkapela Selfish Son začala hrát už před hodně zaplněným nádvořím. Velká část návšětvínků ale dorazila až na Pilsen Queen Tribute Band, kapelu, která od roku 2007 spolupracuje na skvělých hitech legendární kapely Queen. Všichni muzikanti jsou zkušenými, mají za sebou působení v kapelách různých žánrů, ale až hity Freddieho Mercuryho tuto skupinku v létě 2007 spojily dohromady. Pilířem kapely je ale famózní zpěvák Filip Nováček. Ti, kdo dorazili do pivovaru až po začátku queenovského koncertu, si ještě za podiem mohli snadno splést Filipa s originálem tedy Freddiem. Skvěle odvedené pohyby a naprosto úžasný hlas vás, když zavřete oči, vede k myšlence, že se Freddie převtělil do vitálního zpěváka.

Hudební projev PQTB lze charakterizovat jako opravdu precizní hudební reprodukci skladeb skupiny Queen včetně tolik charakteristických vokálů, které zpívají 4 členové skupiny. Samozřejmě některé písně doznaly oproti originálu Queen pár změn, například novější zvuk. V repertoáru kapely najdete minimálně vždy jednu skladbu z každého alba od Sheer Heart Attack až po Innuendo.

Na koncert dorazilo možná kolem 2 000 lidí a v jeho druhé části pařilo publikum, zpívalo a vlnilo se naplno s plzeňskými Queeny. našli jste tady všechny věkové kategorie a to svědč o tom, že Queeni jsou nesmrtelní.

"Šel jsem jen tak na pivko a koukám, tady se něco děje.....ne, samozřejmě, že jdu na koncert, je to dobrá muzika a potkám tady ještě navíc plno známých, které jindy nevidím," řekl Qapu Tomáš.

Publikum bylo opravdu různé, nedalo se jednoznačně určit, kteří jsou stálými fandy skupiny a kdo je zde jen tak. S rukama nad hlavou si zpívali během koncertu skoro všichni. "Kapela je fantastická, kluci zpívají všichni, což nebývá zvykem, a jsou skvělí. Dneska mají dokonce vokalistky, ty uslyším porpvé," řekla QAPu Lucie, která dorazila s kamarádkami Jitkou a Lucií.

Příští koncert můžete navštívit 30. září v klubu Buena Vista v Plzni.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství