Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotbalovou Viktorku opouští Hora! Trénuje s Bohemians 1905

08.08.2013 10:56

Fotbalová Viktorka jen den po tom, co zvládla postup do 4.předkola Ligy mistrů, hlásí změnu v kádru. Tým opouští Jakub Hora. V sezóně bude hostovat v Boheimans 1905. S týmem už trénuje.

Jakub Hora

Plzeňská fotbalová Viktorka hlásí další změnu ve složení kádru. Tentokrát směrem ven z Plzně. Na hosotování odchází Jakub Hora. Ten v Plzni strávil zhruba dva roky a pomohl jí v řadě ohledů. Už na slavnostním udělení historické pečetě města na radnici ale chyběl.

22letý Hora se k týmu Bohemians 1905 připojil už ve čtvrtek a s týmem bude během letošní sezóny. Pomoct by měl hlavně v záchraně týmu v první fotbalové lize.

„Jakub je hráč s velkou fotbalovou perspektivou, se kterým ve Viktorii do budoucna nadále pevně počítáme. V realitě velké konkurence na ofenzivních postech by však v této chvíli nedostával v Plzni tolik herních příležitostí. Při volbě jeho působiště pro nadcházející období jsme přihlédli jednak k přání samotného hráče, jednak k velkému zájmu ze strany Bohemians 1905. Pevně věřím, že se Kuba ve Vršovicích bude pravidelně objevovat v základní sestavě a jeho působení v dresu klokanů bude přínosem pro něj, Bohemians a v konečném důsledku také pro Viktorii,“ řekl k hostování Hory generální ředitel Viktorie Plzeň Adolf Šádek.

Za FC Viktoria Plzeň si Jakub Hora piřpsal na konto 33 startů v lize.

Hormadné odchody a rozprodávání hráčů ale Viktorie dlouhodobě odmítá.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství