Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Bazén na Lochotíně láká také na nově otevřenou saunu! Aktuální FOTKY!

11.03.2014 15:24

Bazén v Sokolovské ulici v Plzni nabízí nově také zrekonstruovanou saunu pro ženy. Kapacitu má 12-16 míst a navíc je v ceně vstupného!

DSC08203
DSC08227DSC08200DSC08201DSC08202DSC08203DSC08204DSC08221DSC08224

Bazén v Plzni na Lochotíně se může pochlubit další novinkou. Slavnostně se v úterý dopoledne otevřela sauna pro ženy, která se po dlouhé době dočkala celkové rekonstrukce. Dobrou zprávou je, že je přístupná ve všední dny až do půl desáté večer a navíc nemusíte platit žádné peníze navíc, sauna je totiž v ceně vstupného.

,,Sauna se otevírá dnešním dnem a pozitivní je pro návštěvnice i to, že je v ceně vstupného do bazénu, což je 45 korun na hodinu, což je naprosto parádní cena. Sauna je kompletně zrekonstruovaná, musela se udělat také nová technologie, celkové náklady dělají 400 tisíc korun. Už mi sice někdo říkal, že by to šlo udělat levněji, ovšem šlo o rekonstrukci, což je dražší než stavět saunu novou," prozradil QAPu ředitel bazénu a zároveň předseda plaveckého klubu Slávia VŠ Plzeň Tomáš Kotora. 

Sauna se vrací do bazénu v Sokolovské ulici po dlouhých 16 letech! ,,Pánská sauna - to byl takový vánoční dárek, ta už je otevřená od konce loňského roku a teď se dočkaly i dámy. Kapacita je 12 - 16 lidí, záleží na tom, jak moc se k sobě přitisknou," dodává s úsměvem Tomáš Kotora. QAP také zjišťoval, jestli on sám coby šéf plaveckého klubu saunu navštěvuje. ,,Určitě, já chodím do sauny pravidelně každé úterý, ale na Slovany. Už je to znát na mém zdraví. Určitě se zlepšila imunita a můžu jen vřele doporučit," neváhal ani chvilku s odpovědí Tomáš Kotora.

Na slavnostním otevření nechyběli mimo jiné ani zástupci prvního plzeňského obvodu. ,,Určitě chystáme další novinky. Rádi bychom pro maminky s dětmi otevřeli v létě venkovní bazén v Sokolovské ulici (více zde)," prozradil nám přímo starosta Miroslav Brabec, který patří mezi pravidelné návštěvníky lochotínského bazénu. ,,Rádi bychom to stihli tak, aby to bylo před sezónou, nejlépe už někdy v červnu. Bude to spíš takové brouzdaliště pro rodiny s dětmi, určitě to nebude jako třeba na Slovanech," doplňuje místostarosta Vladimír Tichý.

FOTO:QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství