Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie hledá svědky tragické nehody! Odměna je tisíc eur

24.08.2015 8:59

Němečtí policisté hledají svědky tragické nehody, ke které došlo ve Furth im Waldu. Za informace, které povedou k vyřešení, se nabízí dokonce tučná odměna. Svědci se mohou přihlásit telefonicky i českým policistům ve Schwandorfu.

FOTO_QAP_CZ

Němečtí policisté stále vyšetřují nehodu, ke které došlo na začátku srpna ve Furth im Waldu. Vzhledem k tomu, že v příhraničním městě se pohybuje stále velký počet Čechů, žádají němečtí policisté o pomoc i české občany. Za informace, které povedou k vyřešení nehody a dopadení viníka se dokonce nabízí tučná odměna.

K nehodě došlo 3. srpna dopoledne na jedné z křižovatek v bavorském městě. "K dopravní nehodě došlo dne 3. srpna 2015 krátce po desáté hodině dopoledne v obci Furth im Wald. Čtyřiapadesátiletý muž jel na svém skútru ulicí Bahnhofstrasse ve směru na západ. Na křižovatce s ulicí Waldschmidtstrasse mu dosud neznámý řidič nezjištěného osobního vozidla nedal přednost v jízdě, vjel řidiči skútru do cesty a došlo ke střetu. Řidič skútru následně upadl na zem a utrpěl těžká zranění, kterým v úterý v noci v nemocnici podlehl. Řidič z místa dopravní nehody ujel," popsala okolnosti i důsledky nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Podle výsledků šetření se mělo jednat o černé auto, které mělo mít minimálně na pravé straně jeden nebo několik modrých plastových dílů jako je například nárazník, lišta na nárazník a podobně.

Policie po řidiči stále pátrá a shání svědky nehody, zároveň ale také ty, kteří zraněnému muži poskytovali na místě pomoc. "Veškeré informace přijmou němečtí policisté policejní inspekce Furth im Wald, Daberger Strasse 7, či na telefonním čísle služebny 0049-9973/504-0, nebo jejich čeští kolegové z Oddělení mezinárodních vztahů Schwandorf na čísle 974 814 307," dodává policejní mluvčí.

Informace, které povedou k dopadení pachatele nebo k vyřešení nehody, budou dost slušně odměněné. Výše odměna je stanovená na 1000 eur.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT