QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fakultní nemocnice v Plzni ruší zákazy návštěv

31.01.2017 12:35

I když chřipka není zatím zcela na ústupu, fakultní nemocnice v Plzni už na některých odděleních přece jen zrušila zákazy návštěv. Přinášíme podrobnosti.

IMG_1226

Kvůli chřipkové epidemii začaly nemocnice v kraji zavádět zákazy návštěv už na začátku ledna. Postupně platila omezení na několika odděleních FN Plzeň, Klatovské i Domažlické nemocnice a také v nemocnicích sítě Privamed.

V tomto týdnu už ale fakultní nemocnice přistoupila ke zmírnění opatření. "Byl zrušen zákaz z návštěv na  odděleních: Interní oddělení A , Interní oddělení B, LDN 1, LDN 2, LDN 3 FN Plzeň-Bory," informovala FN Plzeň.

Zrušení zákazu návštěv platí od soboty také v jednom ze zařízení Zdravotnického holdingu Plzeňského kraje, a sice v Nemocnici následné péče Svatá Anna v Plané.

Ani tak se ale omezení neruší úplně. "Návštěvy jsou stále zakázané pouze na  oddělení A, 5.patro 1.Interní kliniky FN Plzeň-Lochotín," upozorňuje fakultní nemocnice.

Omezení zatím neruší ani síť nemocnic Privamed a dál platí zákazy i na dalších místech. "Stav je nezměněn, to znamená částečné omezení v Domažlické nemocnici, úplný zákaz v Klatovské nemocnici," dodává mluvčí Zdravotnického holdingu Plzeňského kraje Jiří Kokoška.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT