Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Finálová série pokračuje, Zlín vyhrál na nájezdy

10.04.2013 20:48

Ve středu 10. dubna sehráli Indiáni ve Zlíně druhý finálový duel. Parta kolem Petra Čajánka ale dala znát, že o mistrovský titul bude bojovat. Zlín vyhrál na samostatné nájezdy 3:2.

plzeň - slavia (28)

Druhý finálový duel mezi Plzní a Zlínem se odehrál ve středu 10. dubna na ledě Zlína. První zápas dopadl lépe pro Plzeň, která do středečního utkání vstupovala jako vedoucí celek série, ale Zlín dal ve středu Plzni jasně na srozuměnou, že o titul mistra extraligy se ještě bude prát.

Parta kolem Petra Čajánka touží po mistrovském titulu stejně, jako Indiáni čekají na ten svůj historicky první.

V první třetině šli Indiáni do vedení již ve čtvrté minutě po zásluze Martina Straky, který si šikovně najel k tyči zlínské branky a úspěšně zakončil. Asistence si připsali Kovář a Slovák. Zlín stav srovnal ve 14. minutě, kdy Okál vymetl horní růžek plzeňské branky.

První třetina skončila za nerozhodného stavu 1:1. Nutno podotknout, že během první třetiny nedošlo k jedinému vyloučení.

Druhé dějství mělo v podstatě obdobný scénář. Nejprve za Plzeň navýšil Dvořák, ve 38. minutě Zlín srovnal, když Leška zachytil nepřesnou rozehrávku hostí a vybídl k zakončení Balaštíka. Stav po druhé třetině tak byl 2:2.

Třetí dějství žádnou branku nepřineslo, a protože nerozhodlo šedesát minut standardní hrací doby, bylo třeba prodlužovat. Ovšem ani prodloužení nepřineslo rozuzlení vyrovnaného utkání, a tak přišly na řadu samostatné nájezdy. Ty dopadly lépe ve prospěch domácího Zlína, a tak se Čajánkova parta raduje.

PSG Zlín – HC Škoda Plzeň 3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)

Finálová série se přesouvá do Plzně. Pokud jste nesehnali lístky, můžete hokej sledovat i na plzeňské Spilce. Více zde.

Čtěte také Plzeň žije hokejem, lístky byly vyprodány za několik hodin....

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT