Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Premiéry v týdnu od 14. července

13.07.2011 13:28

V týdnu od 14. července přichází do kin v premiéřa Harry Potter a Relikvie smrti 2. část. V multikině Cinestar dokonce proběhne noční premiéra v noci na čtvrtek!

Potter

Druhá část , která byla dlouho očekávána fanoušky známého čarodejnického učně, harry Pottera, přichází konečně do kin i u nás. Dokonce bude v multikině Cinestar půlnoční premiéra v noci na čtvrtek 14. července. Harry Potter a Relikvie smrti 2. část je tady!

Harry Potter a Relikvie smrti 2. část - dobrodružný, drama, rodinný, fantasy - Velká Británie, USA, 2011, 130 min, přístupno od: 12 let

Harry Potter (Daniel Radcliffe) a jeho přátelé Hermiona Grangerová a Ron Waesley (Emma Watson a Rupert Grint) mají již část svého nebezpečného putování za sebou. Několik viteálů je zničeno, ale několik z nich stále přežívá kdesi ve světě. Proto může zlovolný Lord Voldemort (Ralph Fiennes) dál šířit po světě nenávist a násilí, pronásledovat své nepřátele a společně se svými přivrženci směřovat k ovládnutí světa. Naštěstí naděje na jeho porážku nikdy neumírá, a tak Harry a jeho přátelé, podporovaní neúnavným odbojem v Bradavicích, neustále pokračují v namáhavé cestě. Vše ale směřuje k závěrečné a velkolepé bitvě.

Půlnoční premiéra druhého dílu Harry Potter a Relikvie smrti proběhne z 13.7. na 14.7 v multikině Cinestar v Olympii.

Vybrat si můžete ze dvou promítání a to buď 3D s dabingem a nebo 2D s titulky. Pro zájemce proběhne 13.7. také promítání prvního dílu Harry Potter a Relikvie smrti ve 2D a to ve 21:00.

V kolik bude HP v multikině Cinestar?

čtvrtek 14. července - 17:45, 00:01, 20:30

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT