Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Razie na ubytovnách v kraji pokračují! V terénu jsou i policisté ze zahraničí

06.07.2019 12:21

Projekt společných kontrol českých a zahraničních policistů na ubytovnách napříč krajem pokračuje. Tentokrát vyrazily do terénu společné hlídky českých a bulharských policistů.

1

Policie v Plzeňském kraji pokračuje v projektu společných kontrol českých a zahraničních policistů. Mimořádná spolupráce funguje v souvislosti s raziemi na ubytovnách a kontrolách v průmyslových areálech.

Tentokrát vyrazily do terénu společné hlídky na Klatovsku, konkrétně v Janovicích nad Úhlavou. "Do akce byli zapojeni policisté z  obvodního oddělení v Nýrsku, oddělení cizinecké policie a s příslušníky Bulharské pořádkové policie, společně kontrolovali ubytovny. V rámci uvedené akce se zaměřili na kontrolu dodržování pobytového režimu cizinců na území republiky, pátrání po osobách a věcech," potvrdila mluvčí policie Dana Ladmanová s tím, že u žádného z kontrolovaných cizinců nebyly zjištěny žádné problémy.

"Policisté budou i nadále v kontrolách pokračovat a zároveň preventivně působit na občany i cizince a tímto předcházet protiprávnímu jednání," dodává policejní mluvčí.

Projekt odstartoval v květnu v rámci celého Plzeňského kraje, společné hlídky budou v regionu fungovat až do konce července.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte