Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

VÍME PRVNÍ! Tragická nehoda u Kasejovic! Auto vzplálo po nárazu do stromu

27.08.2014 12:17     27.08.2014 12:49

Tragická nehoda ve středu v poledne uzavřela hlavní silniční tah I/20 u Kasejovic. Osobní auto tam vylétlo ze silnice a narazilo do stromu. Jeden člověk zemřel na místě, pro dalšího letěl vrtulník!

plzeneske letecke dny (41)

Tragické následky má nehoda, ke které došlo kolem poledne ve středu u Kasejovic na jižním Plzeňsku. Zatím z neznámých příčin tam vylétlo auto z vozovky a narazilo do stromu. Po nárazu začalo hořet. Celkem se zranili tři lidé, přičemž jednoho z posádky už záchranáři přivést k životu nedokázali.

Smrtí jednoho člena posádky skončila havárie osobního auta na jižním Plzeňsku. "K havárii vozu došlo zhruba dva kilometry před Kasejovicemi směrem od Nepomuku. Vozidlo vyjelo ze zatím neznámých příčin z vozovky a narazilo do stromu. Při nárazu došlo ke vzplanutí auta. Policie na místě řídila dopravu kyvadlově," řekl QAPu mluvčí policie Jan Koželuh. Silnice byla původně uzavřená kvůi zásahu složek IZS.

Na místo letěl také vrtulník Letecké záchranné služby, protože z místa byli hlášeni tři zranění. "Jeden člověk podlehl zraněním na místě. Další dva byli transportováni do nemocnice," řekla dispečerka záchranky Lenka Ptáčková s tím, že jednoho ze zraněných přepravil vrtulník a druhého sanitka. Obětí nehody se stal řidič auta, zraněné byly jeho spolujezdkyně.

Co za tragédií stojí, budou vyšetřovat policisté podle odhadů delší dobu. Na místě zasahovali hasiči z jižních Čech.

FOTO: ilustrační

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte